Posteaza primul job GRATUIT!

Termeni si conditii

Termeni si conditii SFcareer

1. Aspecte Generale

Pentru a simplifica situatia, am creat comenzi cu statutul de luare aminte si consimtamant privind termenii si conditiile pentru utilizatori.

2. Servicii SFcareer

Serviciile oferite de SFcareer se adreseaza, in primul rand, persoanelor fizice, studentilor pasionati si ambitiosi in cautarea unui loc de munca si personalor juridice, autorizate, angajatorilor ce doresc sa isi extinda compania cu cateva noi tinere talente.

Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de SFcareer, vizitatorii site-ului vor fi nevoiti sa isi creeze un cont Utilizator ce include cont candidat sau cont companie, accesand butonul de „CONT NOU” din pagina principala de Home. Crearea unui cont se poate face prin user si parola, sau prin simpla logare cu o retea de socializare (Facebook sau Linkedin).

Pentru folosirea contului de Utilizator pe platforma SFcareer este necesar in primul rand sa fie furnizate date cu caracter real, exact si cat mai clar prin completarea campurilor din formularul de inregistrare (nume, prenume, ultima diploma absolvita, universitatea in activitate, etc). O a doua conditie este actualizarea datelor ori de cate ori situatia o cere, si cel mult o data pe luna.

In ceea ce priveste angajatorii, cu statut de persoana juridica, acestia trebuie sa se prezinte, de asemenea, clari si exacti in ceea ce priveste datele companiei (e-mail, adresa, telefon, persoana de contact, etc).

3. Modificare si stergere

SFcareer isi rezerva dreptul de a modifica si/sau sterge orice continut din cadrul Platformei. In al doilea rand SF isi rezerva si dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau intregul continut.

4. Drepturi si responsabilitati

SF incearca sa limiteze accesul la baza de date doar angajatorilor, firmelor de recrutare, specilistilor in HR, dar nu garanteaza ca si alti nu pot avea acces la baza de date. SFcareer nu isi asuma responsablitatea utilizarii CV-urilor de catre terte persoane care au accesat CV-ul cat timp acestea au stat in baza de date. (Fiecare utilizator isi poate seta optiunile cont-ului in