Posteaza primul job GRATUIT!

Curiozităţi studenţi

SFcareer este aici pentru a-ţi răspunde tuturor întrebărilor.

Am pregătit o serie de întrebări frecvente.
 Dacă ai şi alte întrebări, contactează-ne la numărul de telefon 0724.183.785 sau trimite-ne un e-mail la adresa info@sfcareer.com
Întrebările noi, interesante şi utile primite din partea utilizatorilor, se vor adăuga pe pagina oficială „Curiozităţi studenţi” de pe site-ul nostru.

Când şi cum a apărut SFcareer?

SFcareer a apărut în vara anului 2018. De ce? Din nevoia de a susţine studenţii în căutarea unui loc de muncă şi a ajuta companiile să descopere noi tinere talente.

Cu ce este SFcareer diferit faţă de celelalte platforme pentru job-uri?

SFcareer se diferenţiază prin vizarea exclusivă a STUDENŢILOR. Aici experienţa nu este necesară, doar ambiţia şi dorinţa de a ajunge cât mai sus.

Trebuie să plătesc pentru a vizualiza lista completă a ofertelor de job-uri listate pe SFcareer?

NU! Pentru a vizualiza şi filtra oferte de job-uri trebuie să deţii un cont pe site-ul nostru şi să accesezi pagina de LISTĂ JOB-URI.

Toate job-urile listate pe SF sunt full-time?

NU! SFcareer pune la dispoziţie o paletă variată de job-uri, atât programe full-time, cât şi PART-TIME, PROGRAM FLEXIBIL sau POSIBILITATE DE LUCRU DE ACASĂ.

Cum aplic pentru job-uri pe SFcareer?

Pentru a aplica trebuie să ai un CONT VALID pe site-ul nostru şi un CV ATRACTIV şi CÂT MAI COMPLET.

Cum pot contacta SFcareer?

Dacă ai orice nelămurire, nu ezita să ne contactezi pe adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon 0724.183.785.