Posteaza primul job GRATUIT!

Curiozităţi angajatori

SFcareer este aici pentru a-ţi răspunde tuturor întrebărilor.

Am pregătit o serie de întrebări frecvente.
 Dacă ai şi alte curiozităţi, contactează-ne la numărul de telefon 0724.183.785 sau să ne trimiţi un mail pe adresa info@sfcareer.com
Întrebările noi, interesante şi utile primite din partea utilizatorilor, se vor adăuga pe pagina oficială „Curiozităţi angajatori” de pe site-ul nostru.

Cand si cum a aparut SFcareer?

SFcareer a aparut in vara anului 2018. De ce? Din nevoia de a sustine studentii in cautarea unui loc de munca si a ajuta companiile sa descopere noi talente.

Trebuie sa am cont SF pentru a putea vizualiza candidatii listati?

Pentru a putea vizualiza candidatii listati pe site-ul SF trebuie sa te inregistrezi. Cum te inregistrezi? Fie prin crearea unui cont pe www.sfcareer.com, fie prin simpla logare cu caracter de angajator printr-o retea de socializare aleasa.

Cum pot posta o oferta de job?

Pentru a posta o oferta de job, trebuie in primul rand sa ai un cont de persoana juridica (companie) pe site-ul sfcareer.com. Apoi totul e simplu, urmezi pasii. Accesezi pagina oferte pachete, il alegi pe cel mai convenabil pentru tine si gata. NU UITA, prima postare este GRATUITA! Apoi, acceseaza pagina "OFERTA PACHETE" si alege-l pe cel mai convenabil pentru tine.

Cum pot contacta SFcareer?

Daca ai orice nelamurire, nu ezita sa ne contactezi pe adresa de mail [email protected] sau la numarul de telefon 0724 183 785.