Posteaza primul job GRATUIT!

Despre SF

Cine suntem noi?

Un startup ingenios, cu potential de reusita spatiala, Stay Focused sau, la obiect, SFcareer.
Se adreseaza tuturor studentilor in cautarea unui job perfect pentru anii tineretii. Internship sau part-time, full-time&program flexibil? Stay Focused, dream big si hai cu noi.
SFcareer are in vedere propulsarea pe primul loc a nevoilor STUDENTILOR, oferindu-le acces GRATUIT in cautarea locurilor de munca si postarea CV-urilor.
SFcareer ofera PRIMUL PACHET de postare a unui loc de munca GRATUIT pentru COMPANIILE ANGAJATOARE in cautarea de noi recruti.

Stay focused and be SF

15
Job-uri
2
CV-uri
30
Companii
7
Aplicanti

CE OFERA SFcareer?

SFcareer vizeaza conectarea si gasirea celor mai bune oportunitati de angajare atat pentru STUDENTI cat si pentru companiile angajatoare.

–  Join us and find the best way to reach the stars – 

Rapiditate

SFcareer functioneaza rapid, pentru ca se bazeaza pe un plan simplu si eficient privind conectarea imediata a angatorilor si candidatilor.

Simplitate si eficienta

SFcareer aduce eficienta si, implicit, rapiditatea de mai devreme, prin simplitatea si usurinta de a utiliza platforma.

Meniu accesibil si structurat

 SANSE MAXIME DE REUSITA

Daca alegi sa te inscrii pe SFcareer, fie ca esti candidat, fie ca esti angajator, sansele tale de reusita sunt maxime. Aici gasesti tot ce iti trebuie! Si nu o spunem doar noi, o spun toti utilizatorii nostri.

SUPORT RAPID

Pentru ajutor, intrebari suplimentare sau rezolvarea oricarei nelamuriri, trimite-ne un email la adresa [email protected] sau la numarul de telefon *****. SFcareer pune la dispozitia candidatului/angajatorului suport imediat, 24/24.

GRATUITATE LA PRIMUL JOB POSTAT

Toti angajatorii beneficiaza atat de gratuitatea primului job postat cat si de campanii de promovare pe retelele de socializare SF.